Meidän Joona-poika täytti tuossa muutama viikko sitten 3 vuotta, ja aihe kakkuun olikin helppo tällä kertaa kun sankari oli saanut jo viikolla lahjaksi tuon Transformers Bumblebee (pienten versio) auton.. =) Tällä kertaa kakkusuunnitelmia ei ollut todellakaan edes mietinnässä kun vasta pari päivää ennen juhlia... Kakusta oli tarkoitus tulla sama banaanisuklaakakku kun tein edellisiin ristiäisiin, koska ihastuin makuun kovasti, mutta tein suuren erehdyksen kun otin ja käytin jotakin oisiko ollut rainbown tms. leivontasuklaata, ja kakku ei maistunut yhtään niin hyvälle. Eli suklailla siis todella on eroja!!! Viimeksi käytin Ikean älyttömän halpoja suklaalevyjä, ja hyvää tuli!! Että suosittelen! =)

Bumblebee%20camaro3-normal.jpg

Kakun muodon kopiointi jo valmiista esineestä sujuu varmasti helpoiten niin, että valokuvaa esineen parista kuvakulmasta, ja kuvankäsittelyohjelmalla katsoo suunnilleen sopivan koon kakulle, ja sitten piirtää tai tulostaa sabloonat avuksi kakun veistelyä varten.

 

Eli tässä aloitin ensin yläpuolelta kuvatusta muodosta, jonka jälkeen kasasin leikatut palat suunnilleen päälle oikeisiin kohtiin, asettelin sivuprofiilisapluunan kakun sivulle kun aloin sitten veistelemään kakkua sopivaan muotoon. Tämän jälkeen kun perus muoto on kunnossa niin on helppo veistellä yksityiskohtaisemmat muodot vielä...

 

Renkaat tein erillisinä ja lisäsin sokerikreemien ja marsipaanien jälkeen vain painamalla syvennyksiinsä paikalleen

 

Ja eipä siinä sen kummempia sitten. Tällainen tuli, ja sankari oli ainakin tyytyväinen...

Bumblebee%20camaro2-normal.jpg