Innokkaana huutiksen käyttäjänä, törmäsin tuohon tildaan vähän joka käänteessä. Ja kun ihmiset tuntui siitä niin innoissaan olevan niin päätinpä hieman googlettaa ko. aiheesta. Kiinnostuin siinä määrin että huusin sitten tuon Sew Pretty Homestyle kirjan. Ja siitä se sitten lähti..

Meidän koti ei todellakaan ole sisustukseltaan lähellekkään "tildamainen" eikä siitä varmaan sellainen koskaan kokonaan tule (Kun toi meidän isäntäkin varmaan haluaisi kotonaan viihtyä). Enkä tottapuhuen nyt itsekään tahtoisi omaan kotiin niin "romanttista huvilamaista tyyliä".

Nuo nuket nyt on ainakin vieneet mukanaan, ja pikkuhiljaa varmaan muitakin juttuja kokeilen kun aikaa löytyy..Tässä pari ensimmäistä valmistunutta neitokaista. Enkeleitä näistä oli tarkotus tulla, mutta kangaskaupassa ei sitten tullut käytyä, joten saivat jäädä ilman siipiä.. Kyseisen nukkemallin kaavahan ei suoraan löydy kirjasta vaan muokkasin pikkusen puutarhaenkelin kaavasta. En ole vielä Tilda-kankaita ostellut. Nää on tämmösiä enemmän omaan kotiin sopivia =)Tyttöjen hiukset on puuvillaa
Ja vähän varaslähtöä jouluun =) Joulukuusi omalla kaavalla (no joo eipä se kovin monimutkainen ollut).
Noita vanhoja ikkunoita jollainen kuvassakin hieman pilkistää, meillä on seissyt neljä kappaletta jo ainakin pari vuotta parvekkeella tyhjänpanttina odottelemassa, että "ihan varmana niihin vielä jotain erityistä keksii". Nehän on kuin tarkoitettu johonkin tildamaiseen. Eli onneksi säästelin, vaikken tiennyt mitä niillä tekis..