Foorumilla käytiin nyt toinen leikkimielinen vuotuinen miss Tilda-kisa, johon osallistuin tällä pikkuisella punapäällä, Rosaliina nimeltään. =) Mies huomautti tukanväriä valitessani, ettei punatukkaisia missejä ole kait koskaan kruunattu, mutta nyt ainakin on! =) *jeeee!!!*

Kisassa ei tunnettu pituus, paino eikä muitakaan ulkonäkö tai pukeutumis-vaatimuksia, mikä oli aivan mahtavaa, joten perintöprinsessoiksi ylsi kaksi uhkeaa ja upeaa leidiä:

1.perintöprinsessa neiti Impi Umpilempi

2.perintöprinsessa neiti Linda

Tällainen oli missin osallistumiskuva. Aamuauringossa otettu

Kiitos ja kumarrus!

Palkinnoksi tuli ihana lajitelma aitoja Tilda-kankaita, leikekuvia, ja tuollainen kirjonta-setti, jossa kolme kruunupäistä neitokaista vierekkäin!! Ja tietysti missin kruunu!!

En oo vielä koskaan omistanut mitään aitoa Tildaa, joten fiilis on älyn hyvä!! Mulla on nyt vaan probleema, että mihin raaskin käyttää noi ihanuudet =D

Kruunun kiinnitystä jouduin vähän kehittelemään, kun normaalisti kait liimattaisiin kuumaliimalla tms. Kuumaliimaa ei löytynyt just nyt, ja en muutenkaan viittisi tuota tukkaa sotkea liimaan.

Ensin yritin ohuella naulalla ja vasaralla hakata reijän kruunun läpi, muttei todellakaan onnistunut. En tiedä mistä nää kruunut on tehty, mutta pirun kovaa ainetta ovat =)

Liimasin siis erikeepperillä nastan kruunun pohjaan kiinni, ja sitten pinseteillä istuttelin noita pikkuisia helmiä reunan ympäri jottei nasta näy sieltä rumasti. Sitten saa tökätä kruunun neitokaisen päähän, ja vaikka vaihtaa myöhemmin asentoa jos huvittaa. =)