Heippa kaikille!

Tohon Cboxiin kirjottelinkin aiemmin aikomuksistani hakeutua opiskelemaan vähän jotain taiteellista.. Ihan vaan toisen asteen tasolla. =) Noo.. Voisin vähän kertoilla jotain siitä tänne.. =) Ensinnäkin päätös hakea oli vähän sellainen "repäsy" vaikka jotain sellasta olenkin haaveillu jo jonkin aikaa.. Aina se vaan on ollut muka jotenkin tilanteeseen nähden "epäkäytännöllistä" jne. No hainpa kuitenkin.. eihän sitä tiedä huoliiko ne sinne edes.. Sitä tuntee itsensä kamalan haavoittuvaiseksi tälläsissa tilanteissa, tiedättekö.. kun yrittää vakuuttaa toisia ihmisiä omasta potentiaalistaan, kun itse on kuitenkin vakaasti sitä mieltä että pystyisi oppimaan paremmaksi... =)

No ennakkotehtävinä hakemiseen piti tehdä joko neljä eri työtä piirtäen tai maalaten, tai kaksi työtä, ja kerätä portfolio viidestä aiemmin tehdystä työstä. Suunnittelin kunnianhimoisesti tekeväni ne neljä työtä.. mutta eihän tuossa päälle viikossa tai puolessatoista kerennyt mitenkään.. Kahden lapsukaisen kanssa varsinkaan. Tein siis kaksi työtä ja yritin kerätä jotakin tekeleitäni portfolioksi saakka.. =)

1. Esine kädessä

"Piirrä kuva jossa näky käsi, siinä oleva esine ja käden takana oleva näkymä. Käytä piirustuksessa
mallina omaa kättäsi, todellista esinettä ja näkymää mallina."

1270891818_img-d41d8cd98f00b204e9800998e (kuvaan jäi vähän varjoa valokuvaamisesta, ja reunoja vaalensin niinkuin kaikkia blogikuvia)

Ääh.. mainittakoon, etten oikeesti ole piirtänyt kun joskus teininä viimeksi.. Ja tämä oli myös ensimmäinen kerta kun piirsin ihan oikeasti kunnolliselle paperille, ja kunnollisilla piirtämiseen tarkoitetuilla kynillä... =/ Eli en oikeasti tiedä piirtämisestä mitään.. (siksi tässä opiskelemaan haetaankin) Piirrän vaan sen mitä näen, ja tausta oli tumma, joten piirsin sen tummaksi, vaikka olisi ehkä jotenkn kannattanut tehdä kuvasta hiukan vaaleampi ja "raikkaampi"..

 

2. Kesäretken eväät

"Osallistut teemalliselle piknikille (teema vapaavalintainen). Taiteellisena sieluna asettelet evääsi
kauniisti ja mielenkiintoisesti siten, että retken teema välittyy asetelmastasi. maalaa kuva eväistäsi.
"

1270891873_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Siis aapuuaa!! Ideana mulla nyt oli "Taide" noin yleisesti... Mutta tää idean välittyminen jäi toodella tyngäksi tässä tapauksessa.

Ensinnäkin sain pari kuningasideaa, maalata tuommosen paletin muotoisen astian johon erivärisiä syötäviä, "siveltimiä" suolatikuista (juustotikuista) ja tillistä, sekä leipoa viulun muotoisen leivän, ja ihan askartelin sen muotoisen vuoan jossa leivän paistoin.. Isännän vanha rikkinäinen viulu, älkää siis peljätkö, en palotellut viulua tätä tarkoitusta varten sentään.. =D Foliota metrikaupalla, metalliverkkoa, ja taas foliota metrikaupalla =D

1270893414_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

ja TADAA! Leipähän siitä sitten tuli.. viulun kaula rekvisiitaksi.

1270893646_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Se missä maalaus mielestäni meni metsään pahasti, oli selkeästi ajanpuute. Työ valmistui noin tuntia ennen postittamista, viimeisenä mahdollisena postittamispäivänä ja -aikana.. =/ Jouduin kiireen vuoksi jättämään parikin asiaa pois kuvasta, koska muuten koko hakeminen olisi tyssännyt siihen. Veitsi leivän vierellä olisi ehkä vähän pelastanut tilannetta.. (liinan vaihdoin toiseen valokuvan ottamisen jälkeen).

Eipä ole vesivärejäkään tullut kokeiltua kuin varmaan koulun kuvistunneilla joskus.. =/ Tarttisi varmaan harjoitella vähän, olen vaan niin huono tekemään mitään tällaisia vaan "huvikseen" Vähän sama kuin kakkujen kanssa, en harrasta sitä "harjoittelua" oikeastaan ollenkaan, vaan jokainen tekemäni asia on sitä harjoittelua siinä samalla..

Tää lähikuva nyt on ainakin selkeä tarkoitusperältään.. Kai? =)

1270891907_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jees... Katsotaan nyt tuleeko tästä mitään.. =)

 

Ps. Näiden kuvien julkaiseminen ei todellakaan käynyt niin rennosti kuin ehkä voisi luulla, koska tää nyt on ihan uutta territoriota mihin astun tällä postauksella, tää menee tavallaan oman mukavuusalueen ulkopuolelle... Kakkujakin olin tehnyt jo hyvän aikaa, ja saanut niistä positiivista palautetta, ennenkun tuli olo että kehtaisi niitä alkaa esille pistämään... =/

=D *hahah* ei varmaan pitäisi ottaa niin vakavasti... *phuh* =)

 

Aurinkoista kevättä kaikille!♥