Siskoni häitä vietettiin tässä kesällä, ja häiden teema oli parin mukaisesti heavyrock henkinen, joten kakkukin luonnollisesti haki samaa ulkonäköä.. =) 

Koristeesta tuli tällä kertaa vähän massiivisempi, kun siihen tuli kokonainen pariskunta, ja koriste ei siis koristanut varsinaisesti kakun päällistä, vaan se sai oman tason kakkutelineessä. Varsinkin kun ylin kakku oli aika pieni muutenkin.. Koriste on marsipaanista tehty, vaikka joka kerta vannon etten tuohon muotonsa pitämättömään, raivostuttavaan lapsia apajille houkuttavaan tavaraan enään ikinä koske!! *hehhehhe* :D Tosiasiassa marsipaani on kuitenkin huomattavasti edullisempaa muovailutavaraa ja helpompaa värjätä kun esim. polymeerimassat, joita en vieläkään ole saanut aikaiseksi kokeilla..

Nea%20ja%20Juha-normal.jpg

Kakku kokonaisuudessaan. Kakku oli hyydytetty vanilja-mansikkakakku, mansikkakiilteellä, mantelipohjalla, ja reunat valkosuklaakuorrutetta jonka päällä musta sokerimassa. Sai taas lisätä "Älä tee näin"-muistikirjaan pari riviä.. Nimittäin jossain väsyneessä, +30℃ helteen paahtamassa, perhehulinan sekoittamassa aivolohkossa jotain meni pahasti pieleen laskelmissa tarvittavasta liivatteen määrästä.. Ja niin sitä tuli sitten liikaa... =/ No ei se ihan kumiakaan sentään ollut, muttei ihan sellainen silkkinen suuhun sulava kuten harjoitusversio... Että sellasta.. =I

 

Lähikuvat jäi nyt puuttumaan kokonaan, mutta kakkua koristi marsipaani/sokerimassa kamee "napit", tehty Ullanunelmasta hankitulla muotilla ja pursotukset ihan pikeeriä..

Nea%20ja%20Juha%20kakku-normal.jpg

 

..ja lähikuva vielä marsipaanipariskunnasta

Nea%20ja%20Juha%20l%C3%A4hi-normal.jpg

♥♥♥