Tämä tuli meidän Joonan ristiäisiin. Kakkua en tehnyt itse, vaan sain ihania apuvoimia tarjoiluihin, isot kiitokset siitä!! =) No, koriste ei kyllä ikinä päätynyt kakun päälle kun apuvoimat eivät raaskineet sitä siihen laittaa, niin tämä toimitti sitten pöytäkoristeen virkaa. =)

Koriste on taas marsipaania, ja marsipaani olikin niin "tuoreenpehmoista" että vauvan pää ei ihan pysynyt nätisti kasassa vaan levisi hieman. Ehkä olisi kannattanut sekotella vaikka tomusokeria marsipaaniin, niin oliskohan siitä vähän jämäköitynyt?! Noo... ens kerralla ollaan taas vähän viisaampia =)
Hiukset maalattu kaakaolla. Tuota kultaista elintarvikeväriä (perhosissa ja kukkien keskustoissa) sain ostettua paikalliselta kondiittorilta "kisavoitto"-koristetta varten. Ja on kyllä aika ihanaa pikku yksityiskohtia varten. En muuten omista ensimmäistäkään muottia tms. vaikka sellaisia olen himoinnut jo pitkään. Kaikki "joutuu" tekemään käsin. Ja yleensä valmistus tapahtuu illan/yön pimeinä tunteina kun lapset nukkuu ja on rauha maassa. Saa rauhassa näpertää...

1945800.jpg

Tässä oli taas neulanpäällä töitä. Alempi kuva on näköjään vähän sumea..

1945801.jpg