Tässä olisi nyt meneillään olevasta tuotoksesta... Näitä vanhanaikaisia ikkunoita meillä löytyy yhteensä neljä kappaletta, ja olen nyt pikkuhiljaa saanut aikaseksi alkaa ehostaa niitä. Ensimmäiseen tuli tämmöinen kiekura kuvio. Olisin halunnut yhdistää jotain Tildamaista tähän, mutta en ihan oikein vielä tiedäkään mitä tästä ihan lopulta tulee, vai jätänkö ihan tällaiseksi... Ehdotuksia??
 Suunnitelma jotenkin ryöstäytyi käsistä, ja tulos olikin jotain ihan muuta kuin varsinaisesti Tildaan sopivaa. Ehkä teen Tilda-ikkunan sitten ihan erikseen tässä piakkoin..
1984356.jpg
Maalattu valkoisella  miranolilla tuonne "takapuolelle" ja  tänne oikealle puolelle vielä maalannut korostaakseni noita tiettyjä kohtia. Syntyi kivasti vähän ulottuvuutta kuvaan...=) En suinkaan maalannut suoraan vapaalla kädellä lasiin, vaan tein ensin luonnostelman paperille jonka teippasin lasin toiselle puolelle, ja siitä pitkin sitten pensselöin. Tähän käynee myös jokin muu maali kuin alkydimaali, joku vesiohenteinen, tai miksei vaikka sormivärit jos ei halua täysin pysyvää jälkeä =)