Eli tuommonen raskausmasu-kakku (huomaa pikkuinen jalka joka pilkottaa "ihon" läpi)

1960702.jpg

Kakun mallin idea tuli ihan netistä googlettamalla "baby shower cake"- kuvia, ja pikkuisen jalan lisäsin tämän kuvan inspiroimana1960720.jpg


Tässä kakku ilman marsipaania. Jalka on paistettu omassa foliosta tehdyssä muotissaan. Kakun olen kasannut ja täyttänyt kelmulla vuorattuun pyöreään lävikköön, ja kahvikuppeihin.

Kakussa vanilja-baileysmustikka-täyte: Kiehautin pensasmustikoita kattilassa pienen sokerimäärän kanssa. Lorautin joukkoon Baileys-likööriä, ja pikkaisen sitruunaa, annoin jäähtyä kunnolla.
Lisäksi Flora vispiä, tuorejuustoa ja vaniljakastikejauhetta sekaisin. Kakun kuorruttamisessa sama ohje kuin Nemo-kakussa.
1960736.jpg


Päällystysvaiheessa... Jalka näkyy tässä vähän paremmin. Päällystin kakun 6 tuntia ennen tarjoamista, eikä marsipaani ollut menny miksikään. Pientä vaivaista sulamista havaittavissa reunoista, mutta kukaan muu sitä ei edes huomannut. Tosin tälläkertaa jätin marsipaanikerroksen hieman paksummaksi kun yleensä olen tehnyt. Itse tykkään ohuemmasta marsipaanikerroksesta. Napa oli mielestäni söpö =)
1960752.jpg