Pienen Lenni-pojan nimiäiskakku sai mallinsa suoraan täältä Lennin äidin toivomuksesta.
Suklaasta pursotetut reunat nyt ei ihan ole samaa laatuluokkaa kun tuolla ko. sivulla, mutta ensimmäisikseni ihan hyvät =) Oli taas tosi mieleinen projekti, kun sai kokeilla jotain uutta.. Täytteeksi laitettiin Hellapoliisin Sitruunainen mansikkarahka/tuorejuustotäyte.
2202105.jpg


Aamulla kun olin päällystämässä kakkua, kävi pieni hermojaraastava onnettomuus, ja tilkkutäkkipinta repesi kokonaan pilalle, joten pienenpienen kohtauksen jälkeen, ei kun uutta tekemään alusta, ja tulikin jo pikkuisen kiire joten jännitystä piisasi =P Huomasin myös että ilma on tosi kuiva nyt kun on kunnon pakkaset, ja sisälläkin patterit hohkaa, niin marsipaani tuntui kuivahtavan ihmeen nopeasti, ja siksi varmaan hajosikin niin helposti!?!?
2202131.jpg


Tosiaan tekovaiheista ei kerennyt nyt sitten kuvia napsimaan, mutta tässä veistelty pieni nallekakku ennen kuorruttamista, ja marsipaanilla päällystystä. Mietin kyllä että pitäisi varmaan joskus tutustua siihen kaulittavaan sokerimassaan, kun on kuulemma kestävämpää kun marsipaani? Mahtaakohan vaan olla kauhean äklömakeata..
2202151.jpg

Valmis kaveri..
2202155.jpg