Heippahei! Pitkästä aikaa ristiäiskakun parissa.. =)

Adan%20Kakku-normal.jpg

Miehen siskon pienokainen kastettiin tänään ja toivottiin banaani-suklaakakkua, suklaa päällisellä jne. Kouluhommien vuoksi en kerennyt/jaksanut ihan kauheasti miettiä kakkua etukäteen mikä oli oikeastaan ihan hyvä asia, osasi kerrankin tehdä suht rennolla mielellä, ei ollut tullut ns. ylimietittyä kaikkea, mikä onkin leipomisessa kai olennaisin osa tekemisen nautittavuuden kannalta.. Tein kakun koristeineen edellispäivänä, jonka vuoksi koristeen tuli olla mahdollisimman karsittu kaikista aikaavievimmistä yksityiskohdista.. Siksipä palasin tähän kauan odotelleeseen ajatukseen tehdä joskus marsipaanivauva ruusunnupun (tai siis tuo mikään nuppu ole) sisään uinumaan..

 

Kätevä ja suht nopea tehdä, myssy vielä päähän niin ei tarvinnut korvia ja tukkaa alkaa lisäilemään erityisemmin..

 

Tällaisen pötkylän kun vain tekee vartaloksi.. tukena on pala kertakäyttöistä syömäpuikkoa, lisäsin pikkuisen käden nojaamaan poskea vasten, ja sitten käärimään ruusunlehtiä aivan kuten tekisi marsipaaniruusuja.. No juu.. itse kyllä käärin hiukkasen liian leveitä lehtiä ympärille kun vähän kiireellä tuli tehtyä, mutta kyllähän sekin mukavasti onnistui..

Ada%20Koriste-normal.jpg

 

Kakun täytteenä oli itse tekemääni Banaanihilloa (Jamaica Banana Jam) Sekä perussetti tuorejuustoa, flora vispiä, mascarponea ja Vanhanajan vaniljakastikejauhetta... Nyt täytyy sanoa ei niin suurena banaanisuklaa-yhdistelmän fanina että ainakin omasta mielestä (ja kuulemma muidenkin) oli tositosi hyvää!! =D Omien makuhermojen kohdalla luulen että banaanihilloon tullut limemehu teki melkoisen paljon!! Jotenkin korosti banaanin hyvää tuoretta (eikä sitä hapettunutta tummunutta) makua mukavasti, itse kun en mistään kakun väliin tummuneista survotuista banaaneista pidä erityisemmin.. =/

Päälle ganache, koristelut royal icing + vaahdotettu ganache ...harmi ettei ikinä tule otettua niitä kuvia kun kakkua on jo leikattu..

 

Paljon onnea nimestä ihana pieni Ada Sofia!!

♥♥♥