Tanjan%20masukakku-normal.jpg

Tällainen lähti kaverini mukaan työpaikallensa, kun on jäämässä piakkoin äitiyslomalle. =) Paita on tietysti tehty mukaillen heidän työasujaan ("Boobsit" ei tosin oikeesti sieltä noin pilkottele *heh* =D ) Nimikyltissä lukee "Äitiyslomalainen".

Aikaisemmat samankaltaiset: Masukakku ja Masukakku vol. 2

 

Mutta! Nyt en kyllä tajua mikä tota kakkua oikein vaivasi!? Meinaan alkoi sulamaan ja valuttamaan tuota vaaleansinistä jo vissiin parin tunnin sisällä. Oon yleensä tehnyt vaniljakastikejauheesta ja flora vispi-vaahdosta paksun kreemin, ja tällä kertaa vielä tosi jämäkän sellaisen, ja on  toiminu aika hyvin. Pahin kohta oli toi tissien väli mitä pitkin valutteli, niin joutui tämmösiä toimenpiteitä käyttämään.. (¬_¬) *höh* Ainoa mitä nyt mielestäni tein erilailla oli että kaytin marsipaanin värjäämiseen valkoista elintarvikeväriä reilummin!?!?

 

No joo, harkitsen aivan tosissani siirtymistä sokeri tai voikreemien käyttöön, vaikka en oo ite tykänny niiden makeudesta liiemmin, mut hitto, tää taiteilu ja tasapainoilu maun ja ulkonäön kanssa alkaa olla rasittavaa.. Siis ei niistä sokerikreemeistä tietenkään pahaa tule, mutta itelle ei helposti uppoa kaikkein makeimmat jutut niin siksi oon vähän vältellyt..