Eli yksi näistä neljästä ikkunasta sai tildamaisen ilmeen... Ruusujen mallin otin kirjan kirjonta malleista, ja ovat miranolilla maalattu. Valkoisen aidan tein valkoisesta kartongista, ja ruskealla vesivärillä tein siihen vähän kulunutta ilmettä. Tilda on muuten taas osin kierrätysmateriaaleista, eli ruusu, ja hame on molemmat vanhoista lakanoista, paita fleecekaulaliinasta. Tää on ensimmäinen vähän lähempänä "oikeata" Tilda tyyliä, eli tuommosta maalaisromantiikkaa...



Ikkunanpokat oli niin huonossa kunnossa että ne oli pakko maalata uudelleen, vaikka olisin halunnut että olisivat olleet lievästi kuluneen näköiset, saa nähdä jos vaikka vähän hion niitä vielä. Tarkoitus olisi vielä keksiä tuohon joku kiva teksti tai jotain, eli on vielä tavallaan "työn alla" niin kauan kun tuntuu siltä että "ihankun siitä puuttuis jotain, mut ei vaan tiedä mitä"...?


Pari kuvaa tekovaiheesta.


"Huursin" lasin reunoja töpöttämällä mattavalkoista vesiohenteista maalia kuivalla pensselillä. Kukat oli  ensin mielestäni turhan räikeitä, niin töpöttelin niidenkin päälle varovasti saadakseni niihinkin vähän "kuluneisuutta".